section-6c7c018
Hier vindt u antwoorden op uw vragen
U belt de huisarts. De huisarts komt zo snel als mogelijk om de dood vast te stellen en maakt een officiële verklaring van overlijden. Vervolgens brengt u de naaste familie op de hoogte. Dan belt u de uitvaartonderneming voor de eerste zorg of het overbrengen van de overledene. Voor het melden van een overlijden is Dillema Uitvaartverzorging dag en nacht te bereiken via 06-51559149 In overleg met u regelen en verzorgen wij de uitvaart zoals u dat wilt.
Ja dat mag. U mag de overledene zelf verzorgen of samen met ons zorgteam. U kunt er ook alleen bij aanwezig om te kijken met welke zorg ons team de werkzaamheden verricht.
Ja, de overledene blijft te alle tijden in de rouwkist.
Een rouwstoet heeft geen voorrang. De volgauto’s krijgen een vlaggetje zodat duidelijk is dat men bij de stoet hoort.
Er komt veel op u af. Belangrijk is om daar stapsgewijs vorderingen in te maken. Allereerst bespreekt u alle wensen inzake de uitvaart met ons. Later komen ook andere zaken om de hoek kijken zoals bankzaken, notaris, verzekeringen, uitkeringen enz.
U heeft met één persoon te maken.
//dillemauitvaartverzorging.nl/wp-content/uploads/2022/10/Astrid-denken2.jpg
Een klein bedrijf dat ik – Astrid van Staa - ruim 20 jaar geleden uit liefde voor het uitvaartvak ben gestart in de regio Nieuwegein, Utrecht en omstreken.

Openingstijden

  • Dagelijks
    24 uur per dag
  • Bel met
    06 - 51 55 91 49

Contact