founder
//dillemauitvaartverzorging.nl/wp-content/uploads/2022/10/astrid-profielfoto.jpg

Een stijlvolle uitvaart is mijn zorg.

Astrid van Staa

Wanneer iemand komt te overlijden, staat de wereld even stil. Toch moet er in een paar dagen veel gebeuren en komt er veel op nabestaanden af. In korte tijd zijn er tal van beslissingen te nemen, praktische zaken te regelen en moet de uitvaart worden verzorgd.

Bij een overlijden kunt u mij te allen tijde bellen. Vanaf dat moment kunt u rekenen op mijn hulp en zorg. Ik informeer u in alle rust over de vele mogelijkheden voor de uitvaart en begeleid u bij het maken van keuzes. Samen zorgen we er voor dat er een afscheid komt dat helemaal bij uw overleden dierbare en uzelf past.

De laatste zorg
Het afscheid begint met de verzorging van uw dierbare, zoals het wassen, kleden en opmaken. Deze verzorging voer ik met aandacht en respect uit. Naasten kunnen mij daarbij helpen maar kunnen deze verzorging uiteraard ook helemaal zelf doen. Net waar een ieder zich comfortabel bij voelt.
Voor veel mensen lijkt meehelpen bij de laatste zorg in eerste instantie moeilijk, maar achteraf heeft men er vaak toch een goed en voldaan gevoel over.

 

Opbaring: thuis of in het uitvaartcentrum
De manier waarop een dierbare wordt opgebaard is belangrijk voor het afscheid nemen. Vaak vindt familie het fijn om hun dierbare thuis op te baren tot de dag van de uitvaart. Bijvoorbeeld op bed, in een kist of op een praalbed, ondersteund met een mobiele koeling. Opbaren kan in mijn eigen rouwcentrum Dillema in Nieuwegein daarnaast is het mogelijk op andere locaties zoals bij bejaarden/verpleeghuis.

Akte van overlijden
Uiteraard moeten ook de officiële papieren zoals een overlijdensakte worden aangevraagd. Ook dit regel ik voor u. Naast de originele papieren ontvangt u van mij ook een aantal kopieën voor de verschillende instanties die na het overlijden op de hoogte gesteld moeten worden.

Uiteraard ondersteun ik u ook bij keuzes op het gebied van cremeren of begraven, de kist, rouwkaart, bloemen, rouwvervoer en het vormgeven van de uitvaartplechtigheid.
Verderop op mijn website kom ik uitgebreid op deze belangrijke onderwerpen terug.

neem contact op met mij
Een klein bedrijf dat ik – Astrid van Staa - ruim 20 jaar geleden uit liefde voor het uitvaartvak ben gestart in de regio Nieuwegein, Utrecht en omstreken.

Openingstijden

  • Dagelijks
    24 uur per dag
  • Bel met
    06 - 51 55 91 49

Contact