section-7f76010
https://dillemauitvaartverzorging.nl/wp-content/uploads/2022/10/voorbespreking-710x580.jpg

Voorbespreking

Persoonlijke wensen

Hoe wilt u dat uw uitvaart er te zijner tijd uit komt te zien? Heeft u uw wensen niet besproken of ergens vastgelegd, dan is het aan uw nabestaanden om keuzes te maken. Wordt het een begrafenis of een crematie, welke kist vinden zij dat bij u past en wie moeten er uitgenodigd of geïnformeerd worden?

Voorbespreken
Het kan verstandig én geruststellend zijn om – bij leven – zelf al eens na te denken over de wensen voor uw eigen uitvaart en deze met uw nabestaanden te bespreken. U neemt uw dierbaren hier veel zorgen mee uit handen.

Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? U kunt mij altijd bellen voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Wilt u al verder gaan en uw wensen voor de uitvaart vastleggen, dan kan dit uiteraard ook.

section-ef09f4f

Wensen vastleggen
U kunt uw persoonlijke wensen vastleggen in een wilsbeschikking. Deze kunt u thuis bewaren of bij mij in de kluis in bewaring geven. Wanneer u komt te overlijden biedt dit document uw nabestaanden houvast bij hoe ú uw eigen afscheid voor u zag. Dit kan voor hen een hele geruststelling zijn.

Kosten
De kosten voor een uitvaart zijn de afgelopen jaren fors toegenomen. Afhankelijk van uw wensen en hoeveel middelen u tot uw beschikking heeft, kan het verstandig zijn u voor deze kosten te verzekeren. Zodat uw nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan.

download wilsbeschikking
Een klein bedrijf dat ik – Astrid van Staa - ruim 20 jaar geleden uit liefde voor het uitvaartvak ben gestart in de regio Nieuwegein, Utrecht en omstreken.

Openingstijden

  • Dagelijks
    24 uur per dag
  • Bel met
    06 - 51 55 91 49

Contact